KOVANLIKÖY İLKOKULU

WEB https://kovanliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Kovanlı Mahallesi Çarşıbaşı / TRABZON
VİZYON : Geçmişini bilen, geçmişinden ders alan, geleceğine yön verebilen, ahlaklı ve erdemli insanların yetiştirildiği bir kültür kurumu olabilmek
MİSYON : Milli ve manevi değerlere saygılı, çalışkan, ahlaklı, ilerici ve nitelikli insan yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Taşımalı)
Saatler : 08:40 ...15:40
Servis : Taşımalı eğitim yapıldığı için 2 adet öğrenci servisi mevcuttur.
Ulaşım : Trabzon merkezinden okulumuza ulaşım: Trabzon Moloz mevkiindeki Çarşıbaşı dolmuşları il Çarşıbaşı İlçe merkezine gelinebilir. Moloz Çarşıbaşı dolmuş telefon no: 462 321 9600 Okulumuz öğretmenleri, Çarşıbaşı Pazar Yerinden dolmuşla okula ulaşmaktadır. 2018-2019 Eğitim -Öğretim yılında Şenol BİRYAN´ın minibüsü ile okula ulaşıyoruz. Sabah 08:00 ´da araç hareket ediyor.
Yerleşim Yeri : Okulumuz köydedir. Okulumuzun yanında köy bakkalımız vardır. 150m uzaklıkta köy camisi vardır. Caminin yanında yine iki tane daha bakkal, köy kahvesi mevcuttur. Köy halkı genelde inşaat işçiliği ile geçinmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 8 km uzaklıktadır. İl Merkezine 48 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :